Vingerafdruk toegang gebouw

De voordeur van onze locatie van Embdenstraat en Raamstraat zijn uitgerust met een toetsingssysteem dat werkt op basis van jouw vingerafdruk.

Hoe werkt het?

Nadat wij jouw vingerafdruk gescand hebben, kun je jezelf toegang geven tot het gebouw door jouw vinger aan te bieden op het zwarte uitleeskasje bij de voordeur. 

Wie worden opgenomen in het systeem?

Alleen die mensen die bij ons bekend zijn als ouder 1 en 2 en onze medewerkers. Alle andere mensen worden niet opgenomen en dienen altijd aan te bellen. 

Welke gegevens worden opgeslagen en hoe zit het met privacy?

De bijzondere kenmerken van jouw vingerafdruk worden als resultaat van een versleutelde berekening als digitaal getal opgeslagen. Een afbeelding van jouw vingerafdruk wordt dus niet opgeslagen. Dit proces is onomkeerbaar: het is niet mogelijk om aan de hand van het opgeslagen digitale resultaat van de berekening een vinger te reconstrueren.

Plukkebol zal de opslag van deze data uitsluitend gebruiken voor het toelatingssysteem en nooit verstrekken aan derden. Zodra jouw kind niet meer gebruik maakt van structurele opvang bij Plukkebol, worden jouw gegevens uit het systeem gewist. 

Hoe komen mijn gegevens in het systeem?

Tijdens de wenafspraak voorafgaand aan de start van de plaatsing, kun je jouw vinger laten scannen. Maak hiervoor een afspraak met één van de locatie managers.