Zomerkamp

Jaarlijks sluit Plukkebol de zomervakantie spetterend af met het Plukkebol bso zomerkamp. Traditiegetrouw doen wij dit bij kampeerboerderij 'De Notelaer' in Pijnacker. De boerderij beschikt over een groot buitenterrein, waar overdag allerlei activiteiten worden ondernomen.

Tijdens het kamp is er alle tijd om het boerenland te verkennen. Gezamenlijk gegeten wordt er met de kinderen in de boerderijzaal of onder de oude hooiberg. Voor de kinderen die willen blijven slapen is er een grote slaapzolder. Voor eten en drinken tijdens ontbijt, lunch en diner is gezorgd. Ook zijn er voldoende tussendoortjes, want van al dat buitenspelen krijg je trek en dorst! Op de speciale vuurplaats is voor het slapen gaan een kampvuur. Met elkaar in een kring en luisteren naar een mooi verhaal.

Alle Plukkebol bso'ers zijn welkom ook als de dagen waarop het kamp valt niet tot de normale opvangdagen behoren. Dit zonder extra kosten. 

De kinderen van de groepen Bopo en Praan hebben een dagprogramma en blijven niet slapen. 

25 mei 2020

Vanwege de coronamaatregelen hebben we helaas moeten besluiten een aantal jaarlijkse activiteiten te laten vervallen. Het gaat om activiteiten waardoor meer mensen samenkomen dan strikt noodzakelijk is in het kader van het bieden van kinderopvang. De volgende activiteiten gaan helaas niet door: 
- Plukkebol zomerfeest kdv
- Plukkebol zomer BBQ
- Plukkebol zomerkamp bso

Dag

bso groepen overdag 

overnachting 

     

Brengen, afsluiting met ouders en halen

De kinderen worden op de eerste dag tussen 07:30-09:30 in Pijnacker verwacht. Ouders dienen hun kind(eren) zelf te brengen naar en op te halen bij de kampeerboerderij. Op de 2e dag ben je vanaf 16:30 uur  van harte welkom om je kind(eren) te komen halen. 

Het kan voorkomen dat kinderen die blijven slapen 's nachts wakker worden en naar huis willen. Het is daarom belangrijk dat ouders bereikbaar zijn, dus ook 's nachts.

Adres kampeerboerderij 'De Notelaer' 

Het adres van de kampeerboerderij is Nieuwkoopseweg 11 in Pijnacker.

Informatie

Kinderen krijgen vantevoren meer informatie over het kamp en welke zaken zij dienen mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan slaapspullen, badkleding etc.

Graag tot bij de 'De Notelaer' voor het Plukkebol Zomerkamp!

Nieuwsberichten