Zomerkamp

Jaarlijks sluit Plukkebol de zomervakantie spetterend af met het Plukkebol bso zomerkamp. Traditiegetrouw doen wij dit bij kampeerboerderij 'De Notelaer' in Pijnacker. De boerderij beschikt over een groot buitenterrein, waar overdag allerlei activiteiten worden ondernomen.

Tijdens het kamp is er alle tijd om het boerenland te verkennen. Gezamenlijk gegeten wordt er met de kinderen in de boerderijzaal of onder de oude hooiberg. Voor de kinderen die willen blijven slapen is er een grote slaapzolder. Voor eten en drinken tijdens ontbijt, lunch en diner is gezorgd. Ook zijn er voldoende tussendoortjes, want van al dat buitenspelen krijg je trek en dorst! Op de speciale vuurplaats is voor het slapen gaan een kampvuur. Met elkaar in een kring en luisteren naar een mooi verhaal.

Beide Plukkebol bso's zijn ieder apart van elkaar twee dagen op zomerkamp in de laatste week van de zomervakantie. Alle Plukkebol bso'ers zijn welkom ook als de dagen waarop het kamp valt niet tot de normale opvangdagen behoren. Dit zonder extra kosten. 

Zomerkamp bso

groepen locatie Raamstraat 

maandag 20 en dinsdag 21 augustus 2018

Zomerkamp bso

groepen locatie Rotterdamsewegwoensdag

22 en donderdag 23 augustus 2018 

Brengen, afsluiting met ouders en halen

De kinderen worden op maandag en woensdag tussen 07:30-09:30 in Pijnacker verwacht. Ouders dienen hun kind(eren) zelf te brengen naar en op te halen bij de kampeerboerderij. Het kamp wordt op de dinsdag en donderdag afgesloten met een feestelijke "Eind Expeditie" waarbij alle ouders vanaf 16:30 uur van harte welkom zijn.

Het kan voorkomen dat kinderen die blijven slapen 's nachts wakker worden en naar huis willen. Het is daarom belangrijk dat ouders bereikbaar zijn, dus ook 's nachts.

Adres kampeerboerderij 'De Notelaer' 

Het adres van de kampeerboerderij is Nieuwkoopseweg 11 in Pijnacker.

Informatie

Kinderen krijgen vantevoren meer informatie over het kamp en welke zaken zij dienen mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan slaapspullen, badkleding etc.

Graag tot bij de 'De Notelaer' voor het Plukkebol Zomerkamp!