Zwemles op Plukkebol

Hasar+Op de locatie Rotterdamsweg bieden we ouders de mogelijkheid om tijdens de opvang van hun kind zwemles af te nemen.

Zwemlessen op maandagmiddag

  • op maandagmiddag;
  • alleen voor diploma A;
  • de lessen vinden plaats in het Sportfondsenbad op de Weteringlaan 1. Eén van onze eigen medewerkers draagt zorg voor het vervoer naar het zwembad en helpt de kinderen waar nodig met omkleden.
  • lestijden voor diploma A zijn: 16:30-17:15 uur.

De kinderen zullen teruggebracht worden naar de locatie Rotterdamseweg en naar verwachting rond 17:35 uur op Plukkebol zijn.  

Starten met zwemles kan als je kind 4,5 jaar oud is en de zwemlessen vinden elke week, met uitzondering van de zomervakantie, plaats. Tijdens de zwemles bestaat de mogelijkheid om als ouder zelf te komen kijken. Hiervoor geldt een vast kwartier per les. Het afzwemmen gebeurt op een zaterdag.

Vanzelfsprekend blijft Plukkebol een gevarieerd programma aanbieden voor de kinderen die geen gebruikmaken van de zwemles.   

Kosten en inschrijfgeld

De kosten bedragen € 63,50 voor een leskaart van 5 lessen van 45 minuten. Plukkebol schaft voor ieder deelnemend kind een leskaart aan en verzorgt de bijbehorende administratie voor en communicatie met het zwembad. De leskaart heeft een geldigheid van maximaal 6 weken, oftewel jouw kind kan per 5 lessen maximaal 1 les missen. Indien de lessen opgebruikt zijn, dragen we er zorg voor dat de kaart opnieuw met 5 lessen aangevuld wordt. Alle kinderen die voor het eerst starten met zwemles, betalen eenmalig € 27,50 inschrijfgeld en € 5 voor de leskaart. Het inschrijfgeld betaal je niet, als jouw kind nu al zwemles volgt bij één van de twee Delftse Sportfondsenbaden en besluit de zwemles voortaan via Plukkebol te laten verlopen. Alle zwemleskosten worden tot slot door Plukkebol steeds bij je in rekening gebracht.    

Heb je nog vragen of zou je jouw kind al willen aanmelden, neem dan contact met ons op. In overleg met het zwembad bepalen we een startdatum en informeren we je hierover. Helaas hanteert het zwembad een wachtlijst om te kunnen starten. Tijdig aanmelden is dus van belang.