Cornelis Musiusschool

Plukkebol start 31 augustus 2020 met bso in de Cornelis Musiusschool aan de Nassaulaan.

De Cornelis Musiusschool gaat een mooie toekomst tegemoet. De kinderen krijgen een prachtig nieuw schoolgebouw. Er is plek voor moestuinen en groen. Eigen-wijs en wereldwijs opgroeien en leren. Een school die een goede relatie heeft met ouders en die hen ontzorgt. Zo kun je met een gerust hart naar je werk of andere activiteiten doen als je kind op school is.
Als Plukkebol zijn wij trots om partner te zijn bij dit bijzondere project. We zullen er veel op uit gaan met de kinderen en een breed activiteitenaanbod bieden. De kinderen zelf worden actief betrokken bij het samenstellen van het programma. Bovendien is er alle ruimte om even bij en tot rust te komen na een schooldag. Plof lekker op de bank met een stripboek.

Plukkebol kent één bso pakket voor het hele jaar na school en in de schoolvakanties. We zijn gesloten op officiële feestdagen, tussen kerst en oud & nieuw en de dag na Hemelvaart. De rest van het jaar zijn wij open van 14:00 uur tot 18:30 uur en in de schoolvakanties en tijdens studiedagen van 07:30 uur tot 18:30 uur.

Heb je interesse

Vul onderstaand contactformulier in dan nemen we graag contact met jou op.