BSO zomer BBQ

dinsdag 7 juli 2016

BSO zomer BBQHet begin van de zomervakantie vieren we op dinsdag 7 juli met alle bso-ers en hun ouders op het terrein van Hudito met de jaarlijkse bso zomer BBQ. Dit is tevens het moment waarop het programma van 'Expeditie Plukkebol' bekend wordt gemaakt. De gehele zomervakantie, zes weken lang, een extra bijzonder activiteitenprogramma op onze bso's! Hierna gaan we gezellig met z'n allen aan tafel om te smullen van een overheerlijke BBQ!  Speciaal hiervoor is de bso geopend tot 19:00! Ook als dinsdag niet jouw opvangdag is, ben je natuurlijk meer dan welkom!   

Programma dinsdagmiddag 7 juli tot 19:00 uur

  • Is dinsdag jouw opvangdag, dan word je van school naar onze locatie Rotterdamseweg (op terrein hockeyclub Hudito) gebracht.
  • Kom je normaal niet op dinsdag naar de bso dan zijn jij en je ouder(s) welkom vanaf 17:00 uur op de locatie Rotterdamseweg.
  • Ludieke aftrap van 'Expeditie Plukkebol', het programma voor de zomervakantie.
  • Om 17:30 uur starten we met BBQ-en.
  • Laat de medewerkers van de groep tijdig weten of je deze middag van de partij bent en/of jij en jouw vader, moeder en of broertje(s)/zusje(s) mee-eten.

Ouders locatie Raamstraat: groepen Bopo, Praan, Walui, Octa & Kigo 

Let op: dinsdag 7 juli haal je jouw bso kind op op de locatie Rotterdamseweg. Gezellig als je mee-eet! Jongere broertjes en/of zusjes zijn ook van harte welkom. Net zoals andere jaren zullen de bso kinderen van de locatie Raamstraat ook deze zomer weer een aantal weken van de zomervakantie op deze locatie doorbrengen. Leuk ook om alvast een keer te kijken, mocht je nog niet op deze locatie geweest zijn.

Ouders locatie van Embdenstraat

Neem jongere broertjes en/of zusjes van jouw bso-er gerust mee naar de bso. Ook zij kunnen mee-eten.