International School Delft

Internationale School Delft

Onze bso locatie op de Rotterdamseweg is vanaf 2016 ook te combineren met de International School Delft (ISD). De International School is een unieke, internationale leeromgeving voor kinderen van diverse nationaliteiten, culturen en achtergronden. In maart 2014 heeft de school haar deuren in Delft geopend. Op dit moment is de school gesitueerd op de TU Delft campus, nabij onze bso locatie.  

Geheel volgens de Plukkebol standaarden zullen de kinderen door de eigen vertrouwde Plukkebol medewerkers van school gehaald worden. De Plukkebol bso zal volledig aansluiten op de schooltijden, eventuele studiedagen en vakanties van de International School.

Je tijdig aanmelden bij een basisschool is van belang. De International School hanteert daarnaast specifieke toelatingseisen. Vanaf het moment dat jouw kind twee jaar en de schoolkeuze bekend is, kun je hem/haar aanmelden bij de Plukkebol bso. Ouders die reeds gebruikmaken van het kinderdagverblijf van Plukkebol dienen zich apart in te schrijven voor de Plukkebol bso. Zowel de school als Plukkebol maken graag tijd voor je om uitgebreid kennis te maken en voor een rondleiding.

Meer informatie