Judoles op Plukkebol

JudoTot aan de zomervakantie volg je bij Plukkebol op de locatie Rotterdamseweg na school judoles! Vandaag was de aftrap en de komende tijd vindt er elke woensdagmiddag tot en met 4 juli 2018 (uitgezonderd schoolvakanties) een les plaats van 16:00 tot 17:00 uur op de Gaullelaan in Delft. Alle Plukkebol kinderen die op woensdag gebruikmaken van onze buitenschoolse opvang bij Hudito doen mee zonder extra kosten!  

Onder leiding van een enthousiaste vakleerkracht van Team Gouwe Sports leer je als beginnend judoka in korte tijd de eerste basisbeginselen van het judo. Stoei op een speelse manier met elkaar en leer op een veilige manier rollen & vallen, enkele worpen & houdgrepen. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van verschillende educatieve materialen om de judoka's te prikkelen en uit te dagen.

Een vaste pedagogisch medewerker van Plukkebol gaat samen met de kinderen naar de les en zal hierin ook ondersteunen. Plukkebol zorgt tevens voor een juist judo pak voor de kinderen. 

Let op: bij het ophalen is jouw kind niet vóór 17.30 uur terug op de locatie Rotterdamseweg. Naast sport is er met de Plukkebol activiteitenvriendjes op de overige opvangdagen natuurlijk ook van alles te beleven.

Meer informatie