Kleur je Zwangerschap

zaterdag 3 okt 2015 13:30-16:00 uur

Kleur je zwangerschap

Wil je samen met jouw partner nog dichter bij jouw ongeboren kindje komen? Volg dan de voor Nederland unieke workshop: 'Kleur je Zwangerschap', die informatieoverdracht, aanrakingstechnieken en creativiteit combineert!

Tijdens de workshop wordt het geboorteproces uiteengezet en wordt er contact gemaakt met jouw ongeboren kindje. Onder toeziend oog van een kunstenaar wordt vervolgens de buik door de partners geschilderd. Schilderervaring is mooi meegenomen, maar niet nodig.  

Plukkebol ouders profiteren van speciaal tarief

In de regio Delft vinden de workshops plaats bij onze locatie Van Embdenstraat in de TU wijk. Een mooie locatie voor deze unieke workshop! Plukkebol ouders en/of ouders die hun kind reeds bij Plukkebol aangemeld hebben, profiteren daarnaast van een speciaal gereduceerd tarief. Zij betalen slechts € 90 voor de complete workshop voor 2 personen. Neem contact met ons op voor de speciale code, zodat je het gereduceerde tarief betaalt!

De eerstvolgende workshop staat gepland op:

  • zaterdag 3 oktober aanstaande van 13:30-16:00 uur

'Deze cursus kun je echt met z'n 2-en beleven' 

Plukkebol ouder Nadine heeft recent deelgenomen. Zij liet ons na afloop enthousiast weten: 'wat deze workshop uniek maakt in vergelijking tot andere cursussen, is dat je deze echt met z'n 2-en kan beleven. De onderdelen richten zich op beide partners, dus mijn partner heeft zich ook echt deelnemer kunnen voelen, in plaats van erbij te mogen zijn'. 'Het leuke van de cursus is dat deze uit 2 delen bestaat: 1) stuk voorlichting, uitleg over de bevalling en hoe belangrijk het leren ontspannen daarbij is. De partners worden hier expliciet in meegenomen doordat ook de rol besproken wordt die zij spelen in zo een proces en 2a) paar oefeningen om in contact te komen met de baby (=aanraken en voelen hoe de baby ligt) en 2b) de feitelijke buik-paint-workshop. Meerdere aspecten worden dus belicht'. 

 

 Meer informatie