Mannetjes met Plannetjes

maandag 17 juli 2017

mannetjes-met-plannetjes-foto-Floris-Heuer-jeugdthTijdens een extra feestelijke editie van Expeditie Plukkebol kunnen de kinderen genieten van de theatervoorstelling `Mannetjes met Plannetjes'. Een voorstelling op locatie voor alle bso kids om te vieren dat Plukkebol jarig is. 

Over de voorstelling

Een stoere, energieke en beeldende voorstelling over drie mannetjes, een kooi en een vogel. En heel veel plannetjes.

De mannetjes zijn op weg. Ze zijn onderweg naar hun favoriete plek in het bos. In hun armen hebben ze takken, planken, touw, dekens… Ze gaan namelijk een hut bouwen! Tenminste, dat denken ze. Maar op hun favoriete plek in het bos vinden ze iets wel heel erg vreemds. Een kooi! Een kooi met een vogeltje erin! Naast de kooi ligt een briefje: "Wat fijn dat jullie mijn vogeltje hebben gevonden! Ik kan er niet meer voor zorgen en daarom moeten jullie dat voor me doen. Liefs, Oma. PS: wat je ook doet, laat de vogel niet uit de kooi!". De plannetjes van de mannetjes veranderen! Nu hebben ze geen hut maar een kooi met een vogel! Te gek! Wat zullen ze daar eens mee gaan doen? Niet uit de kooi laten zegt oma, maar vogeltjes horen toch te vliegen? Hij komt heus wel weer terug! Of niet? De mannetjes gaan aan de slag.

Programma op 17 juli 2017

Locatie: Rotterdamseweg 183a bij Hockeyclub Hudito.

14:30 uur inloop
15:00 uur voorstelling
16:00 uur workshops
17:00 uur afsluiting

Kinderen van wie 17 juli hun opvangdag is op Plukkebol:

Deze zijn al op de locatie of worden hierheen gebracht. Ouders van kinderen van de Raamstraat halen hun kinderen op bij de locatie Raamstraat. Je hoeft je niet aan te melden.

Plukkebol kinderen van wie 17 juli NIET hun opvangdag is:

Jullie zijn welkom samen met een ouder of een andere volwassene. Ouders of volwassenen die hun kind begeleiden dienen op de locatie te blijven. Je dient je wel aan te melden voor deze activiteit. Dit kan tot en met woensdag 12 juli.

De voorstelling en aansluitende workshops zijn exclusief voor Plukkebol kinderen en hun ouders. 

Plukkebol 30 jaar!

Meer over onze verjaardagsactiviteiten dit jaar