Personeelsfeest!

Zaterdag 27 augustus 2022

Yes! Het programma is bekend! 

Op zaterdag 27 augustus vieren we met het gehele team ons 35 jarig bestaan tijdens een spetterend personeelsfeest bij Oker015 aan de Rijksstraatweg 23 te Schipluiden. Bekijk het programma en lees hoe je je kunt aanmelden. 

Programma 

17:00 uur Ontvangst gasten met borrelhapje en feestelijk drankje
17:30 uur  Begin van een avond met een 3-gangen menu verzorgt door Oker, afgewisseld met verschillende optredens 
22:00 uur Een swingende afsluiting met een Silent disco
23:59 uur Einde feest

Artiesten 

Esther van Es: 80’s Trip down memory lane

Een theatrale muzikale one womanshow gevuld met nummers uit de jaren ’80 van artiesten als Madonna, Wham en Johnny Logan. Met een positief geheugen, muziekweetjes en prachtige liedjes neem Esther van Es je mee terug naar de jaren van haar jeugd. Indrukwekkend gezongen aan de piano.

Theatergezelschap Plankgas: voorstelling op maat voor Plukkebol

Goochelaar Marc Woods: Table-magic 

Laat je verrassen door deze goochelaar en vraag je af: hoe kan dit? 

Aanmelden, voedselwensen en vervoer

Personeelsfeest zaterdag 27 augustus 

Als Plukkebol medewerker kun je je opgeven via deze aanmeldlink. Via deze link meld je je aan voor het feest, kun je bepaalde voedselwensen aangeven en kun je laten weten of je gebruik maakt van het georganiseerde vervoer. We ontvangen je aanmelding graag uiterlijk vrijdag 19 augustus aanstaande. 

Je kunt uiteraard met eigen vervoer komen. Er is voldoende parkeergelegenheid. Vind je het fijn om gehaald en gebracht te worden dan is er vervoer georganiseerd van de locatie Raamstraat naar Oker015 en weer terug. We hebben voor de locatie Raamstraat gekozen omdat dit een centrale plek en bij het centraal station is. 

Verzamelen op de locatie Raamstraat om 16:45 uur, vervoer vertrekt om 17:00 uur. Om 23:30 uur vertrekt het vervoer van de feestlocatie terug naar de Raamstraat. 

Je kunt je aanmelding tot uiterlijk 19 augustus annuleren. Na die tijd gaan we uit van jouw komst. 

Plukkebol 35 jaar

Plukkebol bestaat dit jaar 35 jaar