Terugblik bso september & oktober

KigoIn september en oktober was er na school weer van alles te beleven op de bso van Plukkebol. Samen met hun activiteiten vriendjes bedenken de kinderen zelf hun eigen programma. Acteren, creatief, natuur, spelletjes, sport of wetenschap om er slechts een paar te noemen. Elke maand is één van de vriendjes op één van de schooldagen aan de beurt. Zelf door de kinderen bepaald na grondig overleg!

Iger & Plik gingen samen met vriendje Natuur in natuurspeeltuin Hammenpoort op zoek naar kriebelbeestjes. Vriendje Koken wist een lekker recept voor cupcakes en met allerlei materiaal uit het bos werd er geknutseld. Heerlijk bankhangen is fijn en samen met vriendje Muziek werd de Plukkebol band nieuw leven ingeblazen.

Bopo en Praan genoten van het heerlijke herfstweer en namen een kijkje op de kinderboerderij. Ook werd er lekker buiten gepicknickt. Octa & Walui volgden een kickfun clinic samen met vriendje Sport en hoe lekker is het om visjes te halen bij de Visbanken voor de lunch. Er werden boeken uitgezocht bij de bieb en met vriendje Natuur is er in het park vanalles te ontdekken. Tijdens de wellness middag werd er gechillt. Kigo maakte de meest gave bouwwerken van kapla en de oudste kids kropen ook achter de naaimachine om stoere outfits te maken. Er werd gezaagd en getimmerd. Vriendje Creatief was helemaal in 'n nopjes.  

Benieuwd welke vriendjes de komende maand aan de beurt zijn? Bekijk ze hier!