Zomerfeest

zaterdag 29 juni 2019 10:00-13:00 uur


ZomerfeestSpeciaal voor alle kinderen van onze kinderdagverblijven aan de Raamstraat en de Van Embdenstraat organiseren we op zaterdag 29 juni een spetterend zomerfeest!

Alle kinderen, hun ouders én natuurlijk ook hun broers & zussen zijn die zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur van harte welkom op de locatie Raamstraat.

In geval van regen gaat het feest door en zullen activiteiten deels binnen plaatsvinden in het gebouw van Plukkebol en het Wijkcentrum.

Ook dit jaar wordt het een bijzondere ochtend met een feestelijk programma in de tuin van Plukkebol en de aangrenzende speeltuin 'Het Westerhonk', die Plukkebol speciaal voor deze gelegenheid heeft afgehuurd.

Programma 10:00-13:00 uur

Oproep hapjes & drankjes

Tijdens het zomerfeest kan iedereen smullen van een heerlijk brunch buffet met lekkere en gezonde hapjes & drankjes. Ontzettend fijn als we hiervoor een beroep op je kunnen doen. Maak samen met jouw kind(eren) iets lekkers en neem dit die ochtend mee. Vanzelfsprekend is dit geheel vrijblijvend. In de hal van de locatie hangt binnenkort een lijst waarop je kunt opgeven wat jij meeneemt.