Zomerkamp 2014

Ook dit jaar werd de zomervakantie spetterend afgesloten met het  Plukkebol Zomerkamp voor alle bso-ers bij kampeerboerderij 'De Notelaer' in Pijnacker. Het was weer genieten! 

Zomerkamp Rotterdamseweg 2014

Zomerkamp Rotterdamseweg

Op woensdag was het de beurt aan de bso-ers van de locatie Rotterdamseweg! Zij gingen druk aan de slag met een heuse zeskamp: touwtrekken, limbodansen, waterballonnen gevecht en méér. Natuurlijk was er tussendoor tijd genoeg om de stormbaan te bedwingen, hutten te bouwen en op zoek te gaan naar kikkers. Een bezoeker in de vorm van een rivierkreeft, meldde zich ook nog even. Twee koks van Plik bakten smakelijke hamburgers voor de hele club en bij het kampvuur was het toen het donker werd weer echt genieten! De dames hadden hun meidenuurtje en de mannen klusten verder aan de zeepkisten. Moe maar heel voldaan werd op donderdag het kamp met een eindexpeditie samen met alle ouders afgesloten. Volgend jaar gaan we gewoon weer! 

Foto's Plukkebol Zomerkamp Rotterdamseweg 

Zomerkamp Raamstraat 2014 

Zomerkamp

De locatie Raamstraat was dit jaar als eerste aan de beurt. Ruim 60 kinderen verzamelden zich op maandag bij 'De Notelaer' voor hét hoogtepunt van de zomervakantie! Eerst met z'n allen de tentjes opzetten voor de kinderen van Hasar+, die dit jaar de nacht in een tent zouden doorbrengen. Heerlijk spelen op de reuze stormbaan, knutselen en natuurlijk smullen van hamburgers! Meneer de politieagent kwam ook nog even langs. Gaaf hoor om een kijkje te nemen in een echte politieauto en de sirene natuurlijk ff te testen. Gelukkig waren alle Plukkebol paspoorten in orde. Het kampvuur dat de 1e avond niet door kon gaan vanwege de regen, werd een dag later onder aanvoering van Hasar+ alsnog aangestoken. Te cool en vooral super gezellig! De zelfgemaakte zeepkisten deden het prima en er werd druk geschilderd aan het Expeditie Plukkebol doek, dat tijdens de afsluiting met alle papa's en mama's prima voldeed als achtergrond voor de 'waar ben jij deze zomervakantie allemaal geweest' fotoshoot! Het is weer voorbijgevlogen, maar wat was het leuk!       

Foto's Plukkebol Zomerkamp Raamstraat 

Zomerkamp