Zomerkamp 2015

Hoogtepunt van Expeditie Plukkebol was ook dit jaar het Plukkebol Zomerkamp bij kampeerboerderij 'De Notelaer' in Pijnacker. Wat is er nou leuker dan de zomervakantie afsluiten samen met al je Plukkebol vrienden?  

Zomerkamp Raamstraat

Zomerkamp RaamstraatDe bso-ers van de locatie Raamstraat vertrokken op woensdag richting de Notelaer. Nadat het terrein goed verkend was en Tommy het konijn zich niet meer liet zien, was het tijd voor een spannende zeskamp. Wie raad de jeugdfoto's van de leiding en welk zelfgemaakt vlot blijft drijven in de sloot? De oudste bso-ers regelden het diner en, hoe kan het ook anders, het kampvuur! Wat gezellig zo met z'n allen! Stoer en ook best wel spannend is het om allemaal om de beurt wat hout op het vuur te gooien. Na een nachtje slapen in de boerderij of zelfs de tent, was het tijd voor dag twee. Als ware kooplui prijsde de leiding zijn/haar boterhammen aan tijdens de lunch (welke is de lekkerste?). Het luchtkussen werd flink getest en toen melden zich alweer de eerste papa's en mama's. Samen op de foto om de uitreiking van het Expeditie Plukkebol diploma te vieren en toen heel voldaan naar huis! Wat hebben we genoten.        

Foto's Plukkebol Zomerkamp Raamstraat

Zomerkamp Rotterdamseweg

Zomerkamp RotterdamsewegIger & Plik gingen dit jaar als eerste op kamp! Hoewel het weer het nogal liet afweten, was de pret er niet minder om. Tussen de buien door was er een sportieve zeskamp met allerlei gave spelletjes. Het verplaatsen van de stormbaan onder de oude hooiberg was natuurlijk een top idee en met z'n allen binnen genieten van een coole film is ook supergezellig. Zelfgebakken hamburgers smaken prima en weer of geen weer, een kampvuur hoort erbij! Na een nachtje heerlijk slapen op de zolder, was het tijd voor levend bingo, hutten bouwen en natuurlijk de afsluiting samen met alle ouders. Hoe stoer is het dan om je eigen Plukkebol diploma in ontvangst te mogen nemen. Onze fotograaf was er natuurlijk bij om dit belangrijke moment vast te leggen. De afgelopen weken gingen we op zoek naar ieders talent en dat er veel talent op Plukkebol zit, is maar al te duidelijk geworden!    

Foto's Plukkebol Zomerkamp Rotterdamseweg