Zomerkamp 2017

Ook dit jaar werd de zomervakantie spetterend afgesloten met het  Plukkebol Zomerkamp voor alle bso-ers bij kampeerboerderij 'De Notelaer' in Pijnacker. Onder een stralend zonnetje was het weer genieten van het boerenland!

Zomerkamp locatie RotterdamsewegZomerkamp

Iger & Plik waren als eerste aan de beurt! Naast de mega stormbaan, was dit jaar de modderhelling ontzettend in trek! Het weer was heerlijk om lekker een stukje te varen in de opblaasboot en in het water kom je van alles tegen, zelfs hele rivierkreeften. Wow! De zeepbaan deed het perfect en het spelletjes 'slagroom snoet' is niet alleen ontzettend grappig, maar ook erg lekker. Er werden hutten gebouwd en er was hilariteit alom tijdens het waterballon gooien, spijkerpoepen en kranten meppen. Hamburgers van de grill smaken na zo'n dag rondstruinen prima en tijdens het kampvuur kwam Jeroen Schipper gezellig liedjes zingen. Als toetje, marshmallows op een stok aan het vuur! Na een nachtje heerlijk slapen op de hooizolder, was het tijd voor ochtendgymnastiek en weer een hele dag lekker buiten.   

Foto's Plukkebol Zomerkamp locatie Rotterdamseweg

Zomerkamp locatie Raamstraat

ZomerkampOp woensdag trokken de kids van Bopo, Praan, Walui, Octa en Kigo naar 'De Notelaer'. Ook zij gingen op onderzoek in het boerenland. De sloot nabij werd aan een grondige inspectie onderworpen en hoe cool is het om een koe te aaien? Iedereen hielp mee met het bouwen van een gave hut en wie is er bang voor modder? De oudste kids van Kigo blijken prima hambuger bakkers te zijn en samen zingen met Jeroen bij een mooi kampvuur is reuze gezellig! Ondanks de regen een dag later, verveelde niemand zich. Er werden fossielen gezocht, vogels van papier- maché gemaakt en er was een workshop padvinders knopen leggen. Op de vuurplaats rook het naar popcorn en knakworstjes van de grill zijn heerlijk voor de lunch!   

Foto's Plukkebol Zomerkamp locatie Raamstraat

Expeditie Plukkebol