Missie

Plukkebol: puur voor kinderen!

Je komt verder als je jezelf kunt zijn. Daar geloven we in bij Plukkebol. Daar krijgen we energie van en daar stoppen we graag energie in. Voor de kinderen die aan ons zijn toevertrouwd, voor hun ouders, en natuurlijk ook voor onszelf en onze collega’s. 

Om jezelf te kunnen worden, geven we je de ruimte:

  • Als kind krijg je de kans om dingen volledig op jouw eigen manier en in jouw eigen tempo te ontdekken en te ervaren. Je mag bij ons zijn wie je in essentie bent. We sluiten aan bij jouw ontwikkeling en belevingswereld én wij bieden een rijke spelomgeving. Zo ontdek je wat je talenten, aardigheden en vaardigheden zijn.
  • Als ouder krijg je de ruimte om de dingen te doen die, naast je kind, ook belangrijk zijn in je leven. Plukkebol ontzorgt je door zaken goed te regelen en helder te zijn in haar communicatie. En met onze duidelijke filosofie weet je dat je kind in goede handen is. Wij zorgen dat de wereld van thuis en de wereld van Plukkebol voor jouw kind met elkaar verbonden zijn.
  • Als medewerker krijg je ruimte, tijd en aandacht om jouw werk met de kinderen vanuit de Plukkebol filosofie steeds breder en beter te kunnen doen. Zodat je je kunt blijven ontwikkelen.

Wat we doen, doen we op de Plukkebol manier. Zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. We bieden hoogwaardige kwaliteit en zijn open naar kinderen, ouders en elkaar. We geven ruimte om dingen anders te durven doen en zijn attent. Dit alles vanuit onze bevlogenheid: puur voor kinderen!